Gårdsbestyr

2009-09-20 @ 17:49:59

Idag ha vi vart skit duktiga. Har eldat en massa och jämnat ut tomten lite med jord. Låter inte mycket, men jessus vilket jobb :-)

Ha ju verkligen varit helt underbart väder ihelgen, sommaren har återkommit :-)




I lördags höll Ove på och satt upp lite detaljer på huset. Inte mycket kvar nu på utsidan. Brandstegarna är inte riktigt klara, men dom är uppe iallafall. Sen har vi ju taket ovanför grovköks éntren kvar, vi har slut på tegel :-( Har ringt och hört med Terihus om vi kan få lite till tegel, får se va dom säger. Ove satt teglerna lite närmare varandra än det var på ritningen, därav gick det mycket mer tegel till stora taket än planerat. Det löser sig nog, det är typ 10 tegelpannor vi snackar om.

Hemma i lägenheten var det också på gång i går, lördag. Städade och organiserade lite i vårat stora förråd. Kastade massor av skit och gjorde att vår flytt kommer att gå betydligt mycke smidigare.
Har ju en massa grejjer ouppackade från huset som vi inte tyckte vi behövde när vi bor här i lgh:en. Har faktiskt inte saknat mycket av det heller.

I veckan kommer badrummet att bli klart :-) Och värme har vi på nedrevången, det märks faktiskt när man är där på kvällen iallafall.

Det där med badrum.... håller på och funderar hit och dit på badrums kommod. Vi ville ju från början ha dubbelho, men hittar ingen fin 120cm bred. Men har däremot fattat ett enormt tycke för denna:


Den är 130cm bred och skulle passa perfekt hos oss. Jag tror faktiskt det blir den här... vi ska kika och fundera lite till, den är lite dyr tyvärr.

Åh, skulle verkligen behöva åka till sverige igen. Hämta toalettstolar, mera kakel och kika till IKEA :-) m.m. .m.m.

Usch idag blev det mycket svammel, gillar inte de. Men har inte bilder att bjuda på då jag hela tiden glömmer att ta kort.
 
Nu ska jag ta en lugn söndagkväll och mysa framför tv:n ♥

Bjuder på en röd ros, speciellt till DIG, kommer tänka på dig på tisdag.

 ♥Kram på er♥


Kommentarer
Postat av: Tessa

Är kommoden från Svedbergs? Den liknar den som vi tänkte köpa först, men upp i skyarna for priset då man skulle ha dubbelho + högskåp o dyl. =( men vi är jättenöjda med den vi valde till slut, som va typ några tior billigare eller nåt, hehe.



Vad fint badrummet blir! D börjar ju likna nåt nu. Kram!

2009-09-21 @ 23:39:43
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0