Första kaklet på plats :-)

2009-06-15 @ 10:36:05

Jiiiihuuuu äntligen är grovköket kaklat. Skall bara fogas till. Vi måste kakla detta nu så vi kan sätta dit värmepumpen och teknik.
Kaklerna heter valnöt och är grå/bruna. På bilden ser dom mest bruna ut, men om man ser dom i verkligheten ser dom lite gråa ut. Jag tycker dom är skit snygga.
I grovköket skall vi ha högblanka vita luckor så jag tror de blir riktigt tjusigt till golvet.Förövrigt har jag inte mycket att berätta. Det kommer att stå stilla på bygget nu tills Ove får semester.
Ove måste jobba över på det riktiga byggjobbet så vårat bygge får tyvärr vila tills dess.

Bloggandet känns förövrigt rätt tugnt just nu, har inget att berätta och känns som tiden inte räcker till,men jag ska inte sluta blogga. Ni får ha tålamod bara, det blir lite färre inlägg just nu tror jag.

♥Kram på er iallafall♥


Livet är gött!

2009-06-08 @ 12:41:59
Helgen har gått i jobbets tecken. Har varit annars en lugn och soft helg. Ove har dock varit på lite äventyr, eller vad man ska kalla det. Han var på pappa konjak i lördag. Kom hem i tid gjorde han också :-)

Nu har jag gjort lite sommar fint utan för lägenheten.
Planterade om min Änglatrumpet:


Och så har jag tagit fram solstolen..


Nu vill jag bara ha semester och va på huset. Har tänkt börja grundmåla verndorna...vi får se hur det går. Känns som tiden bara rinner i väg. Har semester först 27 juli och det är verkligen efterlängtat.

Nu ska jag njuta av min lediga dag.

♥KRAM PÅ ER♥

Varför inte...

2009-06-01 @ 12:26:23
Åh nu har jag kommit på en helt galen grej och jag är rädd att vi inte kan förverkliga den :-(
Jag vill ha ett ute spa.
Kolla in va mysigt.... en av mina favvo bloggare:
http://lundinsnyahus.blogspot.com

Hittade även denna tjusiga bild från Svenska poolfabriken:


Hur schysst skulle det inte vara att kunna svalka sig i en sådan här om dagarna när man är ledig!?

Nu är det ju så att denna makaper inte är medräknad på långa vägar i vår budget och dom är definitivt inte billiga så det handlar nog om X antal år innan vi tjänat in så pass mycket att vi kan köpa en.

Men vem vet....kanske kanske, man kan ju vinna på lotto, eller få oväntat arv från någon rik släkting man inte vet att man har. Drömtänkande jag vet, men nu kan jag bara inte släppa tanken.
Ska räkna på hur många extra pass jag måste jobba för att kunna tjäna ihop till en.

Ove må ni tro är inte HELT i mot ideén han heller :-)

Nu ska jag sätta mig och räkna, har inget bättre för mig. Är jätte förkyld och kunde inte andas så det blev att stanna hemma från jobbet idag :-( Mår nu mycket bättre så imorgon är jag fit för jobbet igen.

♥KRAM♥

UPPDATERAT:

Att tjäna in poolen skulle ta mig 40 st söndags kvälls turer eller 19 nätter. Så låter ju 19 nätter bättre. Frågan är bara när jag ska hinna jobba det?

Nu skulle jag ju dock bara ha råd med poolen, sen ska den ju ha el, reningsverk, värmesystem och byggas ner i en altan. Dvs summan stannar ju inte där. Tusan, måste fundera vidare...

RSS 2.0