Döläge...

2008-02-18 @ 17:02:06
Det händer ingeting just nu e jag ledsen... återkommer när det händer lite.
Har tagit kontakt med en grävare som skall komma och kika på gården, och vi skall visa vad som behöver göras. Kul att det börjar komma igång lite. Ove tänkte lite smått börja med grunden i mars :-)

Återkommer...

:-)

2008-02-07 @ 22:54:13
I morgon beställer våran dröm lya :-D
Han på terihus sa att v.23 trodde han det fanns möjlighet för oss att få huset :-) HELT OK FÖR OSS :-D
Är sååå glad..... äntligen händer det.
Fick även en avi att hämta ut på posten, det är vårat bygglov..... 530e vill dom j-la ha av oss. Men som tur va ha man ju hunnit spara ihop lite pengar sen man började jobba.

Annars då...
Fastighetskonsult ville att vi skulle göra som 2 sovrum på övre våningen. Först tänkte jag att han inte var helt klok i bollen, men sen när han visade hur vi kunde göra så blir det ju jätte bra. OBS vi har inte stor övrevåning.
Iallafall så det projektet håller ove på med nu, han har kommit ganska långt...har gipsat väggarna färdigt och håller nu på med golvet för att få det rakt ock fint. Har bestämt att sätta väv påväggarna ch måla vitt så ser det ljust och snyggt ut. Blev skit bra alltså. Vårat sovrum är ju ca. 13 m2 och det nya sovrummet ca. 9 m2 plus att det blir som ett litet data hörd mellan rummen. Svårt att förklara men det blir riktigt bra, måste jag säga. Och Ove han jobbar och sliter som ett djur för att det ska bli klart tills det läggs ut på marknaden.
Ove är ju inte den som är slarvig, han är snarare lite maniskt nogrann. Vilket är jätte positivt, men man får ju höra några ramsor på icke svenska :-)

Uppdaterar när jag vet när huset kommer.....kul.kul...

BETONGKEPA OCH BYGGLOV :-)

2008-02-04 @ 15:02:17

Jag är tydligen inte så duktig på det här med att blogga...

Iallafall.... VI HA FÅTT BYGGLOV, så glad :-D

Ove ringde till Teri-hus i dag och sade att vi skulle vilja ha huset v.24 dvs. i mitten att juni. Får se om dom har passligt då. Han på Teri sa att då vill tyvärr alla ha sitt hus. Kan vara så att vi snällt får vänta till augusti. Men väntar man på nått bra, så...

Var ut och härjade i lördags, arken så klart. Att man aldrig lär sig ;-) Hade faktiskt ganska kul, men drack antagligen lite för mycket, så söndagen spenderades vägrätt på soffan.

Fastighetskonsult var ju och tittade på vårt hus. Han tyckte det var lite vi skulle göra på huset, men annars tyckte han att det var jätte fint. Han sa att vi lägger ut det för ca. 135-140.000 e. Det kommer ut till försäljning veckan efter sportlovet. Huga det är snart det.

Annars händer inte mycket i vårat liv, både jag och ove jobbar typ hela tiden. Har väl uppnått max med övertid nu :-)
Men det blir så klart pengar, pengar.  Det når något som vi absolut behöver nu när det börjar närma sig bygg tider.

Nu måste jag städa lite, fattar inte varför det inte kan ingå en hushållerska i husköp. I Thailand ingår det ju båda hushållerska, trädgårdsmästare, det sku inte va illa de....

Häj på er.... ska försöka va lite aktivare FÖRSÖKA!


RSS 2.0