Han gillade det.

2008-03-27 @ 20:34:25
FK var här i går och kollade in läget. Han tyckte det vart jätte fint på övrevåninge. Han tyckte vi skulle lägga ut huset för 135.000 euro. Han tror vi får mer för det ,men han sa att lägger man för högt pris faller många spekulanter bort pga priset, då huset inte är så stort.

Så på onsdag kommer huset ut på marknadenm och typ följande onsdag blir väl första visninge. Uuuuuuuuh nervös.

I morgon drar vi till Sollentuna på bomässa. Ska bli kul att kika vad som är aktuellt på hus fronten. Kanske man får några nya idéer!?

Kram

Spännande!

2008-03-26 @ 07:58:48
I dag , kl.18.00 kommer Fastighets konsult och värderar huset på nytt efter renoveringen på övrevåningen :-)

Såååå spännande vad han ska säga för pris.

Huset  kommer ut till försäljning nästa vecka. Kul kul.... men var ska vi bo, PANIK!

Uppdaterar i kväll efter att FK varit över.

Kram

*fniss*

2008-03-24 @ 15:15:00

Det har blivit något fel vid registreringen av tomten. Den skulle heta antingen Björkbacken eller Björkängen. I protokollet vi fick hem står det Björkgärdan. Hahaha.... fan va fult. Antagligen var våra önske namn upptagna, så dom satte Björkgärdan. Namnet passar oss ganska bra iallafalll. Rätt coolt som vi.... hahahaha..


BJÖRKGÄRDAN RUUUUULES!


Mys!

2008-03-20 @ 15:12:28
Måste bara visa hur mysigt det var på söndag kväll...

image27

Tomten under grävningen...

2008-03-20 @ 15:08:20
image26

Röjningen i helgen...

2008-03-20 @ 14:54:09

image25


?

2008-03-19 @ 15:29:13
Försöker få in mina bilder, men får det inte att fungera. SUCK!

Röjning

2008-03-16 @ 22:10:25
I helgen har vi fått massor gjort.
På lördagen tog vi ner 10 björkar, har typ 10 kvar som vi inte tänker ta ner. Och efter det eldade vi av bara tusan. Eldade upp en hel del, men har typ lika mycket kvar.
Eftersom vi bokat bord på Indigo halv 8 så kunde vi bara vara på tomten till halv 7, sen måsta vi fara hem och fixa oss lite.

Blev en fin överaskning när vi tog in notan.... svärmor hade lämnat hälsning att hon bjöd på kalaset :-)
Fyllde ju år i onsdags och jag önskade mig absolut ingenting, men det var en jätte fin present som både jag och Ove kunde njuta av. Skämdes dock lite då jag tog både förrätt och efterrätt.
Hela kalaset slutade förstås på Arken. Att man aldrig lär sig ;-)

I dag, söndag, vaknade man faktiskt upp helt pigg. Jätte skumt, men otroligt skönt. Ove var lite mera sliten. Kl.14.00 var vi på tomten och i full gång igen. Där vi eldat igår, pyrde fortfarande så det vara bara att lägga på lite kvistar så bran det som tusan igen. Kl. 17 vart vi hungriga. Jag var efter pizza, som vi käkade på tomten (mys :-) ). Kom hem kl.20.00, pust. Alltså varit ute och fixat i 6 timmar och jag som ska jobba i natt.... suck.

Nå ja, här sitter jag på jobbet nu. Går bra än så länge. Inte såååå trött än, men skulle ingat annat än vilja ligga i våran mysiga säng och snarka.

Natti natt på er. Ska lägga in lite bilder från helgen, på tomten när jag laddat ner dom från kameran.
I morgon börjar grävar Stefan med grund grävningen.... Jiiiippppiiiii.

Kram på er!

Grävar Stefan

2008-03-05 @ 21:56:52

Var och träffade grävar Stefan på tomten här om dagen. Han visade lite vad som behöver göras, och hade massor med konstiga frågor :-)
Vi bestämde iallafall som så att han kommer att gräva grunden för huset och garaget och även gräva och sätta in vatten, el och avlopp till huset och garaget.
Han kommer även att fylla grund grävningarna med grus, så Ove kan kallt bara börja med grunden direkt. Jätte skönt.
Men det var lite överaskande att det behövs tyo 250 kubik grus till tomten och bara det går på 2.500 e. Hullaballulla...

Annars...

Huset som skall säljas är inte riktigt klart än. Tar alltid längre tid än va man tror, men det är inte mycket kvar nu. Blir antagligen klart till helgen. Men det är ju ingen panik med när det läggs ut. En vecka hit eller dit är ju skit det samma. Antagligen kommer det ut nästa veck eller veckan efter det. Fastighetskonsult gubben skulle komma och kika något i veckan eller nästa vecka.

Nu har vi betalat första räkningen på nya huset :-) Det var summan man betalar då man skrivit på kontraktet. Dvs den summan är inte så stor, har inte behövt ta något lån eller så ännu. Men snart börjar ju räkningarna antagligen rulla in så snart måste vi nog in och fixa det sista inför lånet. Är lite osäkra på ännu vilken bank vi tar. Fick ett jätte bra erbjudande från Andelsbanken.

Nu ska jag jobba lite.
Kram på er alla.
Tack för erat visat intresse :-)
Ännu vet jag bara att typ Ramona, Elin och Lessa läser lite nu och då.... andra som vill ge sig till känna ;-)
Ni får va hemliga. Kram på er också.


RSS 2.0