Olycka!

2008-07-02 @ 15:04:34

Ove, sambon, byggmästaren, ledaren av bygget har skurit sig i tummen. Är sytt med 3 stygn. Tusan tusan tusan.
Nu måste han vila några dagar, vilket kanske kan vara ganska bra.

Jag vet att det kommer att ske många olyckor innan huset är inflyttningsbart, men jag hoppas såklart att det inte blir några större olyckor. Jag vill ha min Ove kvar, han är lite väl oförsiktig ibland och jag håller andan många gånger.

Hittills har han "bara" fallit ner från taket 1 gång (klarade sig bra, skrattade bara åt det när han förvirrad stod på marken), och nu då skadat tummen.
 

Håll tummarna för att resten skall gå bra :-)


Kommentarer
Postat av: Tessa

Nejmen hujj. Min farbror ramlade högst upp från andra våningen ner i betongen då han byggde sin dotters hus. Han spräckte skallen, men överlevde med vissa sviter.



Ove får väl ha hjälm kanske? =)

2008-07-02 @ 23:02:06
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Eve

Var det du som undrade vart jag hittat bilderna på liggande panel som jag lagt upp på min blogg?! Är osäker för länken till din blogg stämde inte. Hamnade på en blogg som handlade om hästar. Jag tror att jag hittade bilderna på http://vitavillavillekulla.blogspot.com/

Men i så fall finns de inte kvar där. Hon kan ha haft en annan bloggadress tidigare. Bilden på huset som liknar det vi ska bygga finns på id=61" rel="nofollow">http://www.varsasvillan.se/detaljer.asp?prodid=61

(skrolla lite längre ned)

Finns hus ni med bygger!

2008-07-02 @ 23:57:12
URL: http://yttersjoviken.blogg.se/
Postat av: Sara Small Town

Oj ni får vara försiktiga i bygget! Otäckt hur lätt en olycka händer, men pust att det "bara" blev några stygn...



Vilket VACKERT hus ni har! Som du förstår så älskar jag era verandor och den på baksidan, som sveper runt två hörn är underbar!



Vi är just i starten av att börja med räcket/staketet till verandan och jag är lite nyfiken på vilken höjd ni kommer att på erat staket?



Ska bli spännande att följa erat bygge!



/Sara Small Town

2008-07-08 @ 23:09:01
URL: http://smalltownstyle.blogg.se/
Postat av: ColonialEast

Hej! Fick tips om er blogg från Sara Small Town. Jättekul att se ert hus! Och fantastiskt bra för mig att få se konstruktionen på en veranda ... Håller på och försöker rita en nu och det bjorde det mycket enklare när jag fick se era bilder. Tack!



Själv håller vi på och planerar för ett taklyft som kommer att gå av stapeln i augusti. Blir ju inte ett helt nytt hus men det kommer att kännas som ett helt nytt för vi ska typ göra om allt!



Tänkte jag skulle länka till er från min blogg så att jag hittar hit igen. Lycka till med bygget ert!





// ColonialEast

2008-07-15 @ 11:21:00
URL: http://colonialeast.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0