Grävar Stefan

2008-03-05 @ 21:56:52

Var och träffade grävar Stefan på tomten här om dagen. Han visade lite vad som behöver göras, och hade massor med konstiga frågor :-)
Vi bestämde iallafall som så att han kommer att gräva grunden för huset och garaget och även gräva och sätta in vatten, el och avlopp till huset och garaget.
Han kommer även att fylla grund grävningarna med grus, så Ove kan kallt bara börja med grunden direkt. Jätte skönt.
Men det var lite överaskande att det behövs tyo 250 kubik grus till tomten och bara det går på 2.500 e. Hullaballulla...

Annars...

Huset som skall säljas är inte riktigt klart än. Tar alltid längre tid än va man tror, men det är inte mycket kvar nu. Blir antagligen klart till helgen. Men det är ju ingen panik med när det läggs ut. En vecka hit eller dit är ju skit det samma. Antagligen kommer det ut nästa veck eller veckan efter det. Fastighetskonsult gubben skulle komma och kika något i veckan eller nästa vecka.

Nu har vi betalat första räkningen på nya huset :-) Det var summan man betalar då man skrivit på kontraktet. Dvs den summan är inte så stor, har inte behövt ta något lån eller så ännu. Men snart börjar ju räkningarna antagligen rulla in så snart måste vi nog in och fixa det sista inför lånet. Är lite osäkra på ännu vilken bank vi tar. Fick ett jätte bra erbjudande från Andelsbanken.

Nu ska jag jobba lite.
Kram på er alla.
Tack för erat visat intresse :-)
Ännu vet jag bara att typ Ramona, Elin och Lessa läser lite nu och då.... andra som vill ge sig till känna ;-)
Ni får va hemliga. Kram på er också.


Kommentarer
Postat av: Ramona

ååh va spännande!! d går ju framåt nu iaf...kram kusin vitamin

2008-03-06 @ 17:45:07
Postat av: Elin

Oj va skoj att det börjar hända lite nu... Bra då får man komma o titta snart hihi. Kram

2008-03-06 @ 21:51:33
Postat av: Tessa

Jag läser oxå! 2500 e för grus!!! Fy helvete, sånt sku man ju borda FÅ betalt för att man tar hand om. Nu måst d ju kännas att d börjat ordentligt.

Idag är det meningen att pappa ska börja kapa träd på vår tomt. Kul när d börjar hända lite grejer.

2008-03-08 @ 09:13:50
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Cindy

Det är bara att komma och kika sen. Så fort detta hus är klart, håller på och målar det sista, så ska vi och hugga ner lite träd. Kul Tessa.... måste fara och kika hur det ser ut där på er tomt. Det är skit kul när det börjar hända lite. Men helst skulle man ju vilja flytta in i morgon :-) Nu ska jag måla lite. Kram alla och trevlig helg!

2008-03-09 @ 13:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0