Pengar fixat

2008-04-07 @ 23:12:11
Nu har vi bestämt oss.... vi blir kunder på Andelsbanken. Dom har helt klar intresserat oss mest och varit mest tillmötes gående.

Så nu ska vi dit igen på fredag och skriva papprena klart. Så vi vet vart våra pengar går i 25 år. Suck, 51 år är jag visst när lånet är bortbetalt.

Håller på och städar huset inför visning, som blir på torsdag kl.18.00. Skall lägga in lite bilder sen när det är klart.
Åkte på världens förkylning och hosta så städningen har blivit lite utdragen, men ska nog hinna bli klar tills på torsdag, eller jag måste ju det.

Det går lite trögt annars med det nya huset. Väntar på att elpaneringen skall bli klar så vi kan börja skicka in den till Teri-hus. Dom skall ju bygga in några dosor i ytterväggarna så dom vill ha elplaneringen klar om 2 veckor. Ho ppas vi får den snart och att det inte blir så mycket ändringar.

VVS har vi kontaktat, han skulle kika på det och höra av dig, men har inte gjort det än. Hoppas han ringer snart, skulle vilja veta om han kan ta det eller inte. Tiden börjar ju dra ihop sig och dom flesta har jobb klart inför sommaren.

Ska försöka slänga ihop lite bilder i morgon om jag hinner, så ni får se den nya övre våningen. Blev jätte bra för att vara en så liten övrevåning :-)

Ha det gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0